theepotje met kopjes All-Round KleurstudioHet arrangement: Vriendinnendag

Wilt u graag een vriendin, uw moeder of schoonmoeder, of dochter of schoondochter een kleurenanalyse geven en samen een leuke kleurrijke dag beleven in Rotterdam? Trek een dagje uit voor kleur en stijl en gezellig samen shoppen!

s Morgens staan thee, koffie en/of gebak klaar op een tijdstip wat voor u goed uitkomt.

We spelen Het Kleur en Stijlspel, waarbij kleur en stijlvragen worden beantwoord. Of u kiest voor een creatieve ochtend met het maken van moodboards.

U geeft zelf aan waar extra aandacht aan wordt besteed: de kleurenanalyse, de silhouet analyse, en/of stijl van de garderobe of de werking en betekenis van kleur.
Neem gerust kleding mee waarover vragen zijn!

Kleurenanalyse: we trekken per persoon een kwartier uit voor een verkorte analyse. De anderen kijken mee en krijgen de tips.

Silhouet analyse: Hierin behandelen we de volgende adviezen:
Hoe kunt u uw figuur optimaal tot recht laten komen? Welke modellen staan u het beste? Voorbeelden worden gegeven aan de hand van diverse modellen.

Stijladvies: Wat is de sfeer van de garderobe die bij u en uw omstandigheden past?
We kijken naar kenmerkende stijlelementen, passend bij de persoon.

In de middag: lekker shoppen in Rotterdam!

Er liggen OV kaarten voor u klaar: u laat uw persoonlijke spullen en/of auto veilig staan en met tram of bus bent u binnen 10 -15 minuten in hartje Rotterdam. U kunt samen kleding in de juiste kleur en stijl gaan shoppen in ‘de Koopgoot’ of op de Lijnbaan, waar u winkels vindt zoals o.a. H&M, Zara, en meer, maar ook de speciale adresjes bezoeken die wij voor u hebben uitgezocht… Ook kunt u lekker wat eten in het centrum.

Aan het eind van de middag: uw spullen ophalen, even bijkomen in de kleurstudio en de nieuwe aanwinsten bekijken!

Dit arrangement is alleen geldig op vrijdag: dan zijn de winkels hier tot 9 uur open, dus u heeft even de tijd…

Leave Comment