Kleuradvies voor bedrijfsruimte of bedrijfspand

container woningen Damsterdiep GroningenRuim 25 jaar ervaring in “de bouw” geeft u de garantie dat er bij ons praktisch wordt gedacht.

Wij geven kleuradviezen voor diverse soorten woningen en opdrachtgevers zoals makelaars, verenigingen van eigenaren, woningcorporaties en bedrijven.

Of het nu gaat om een renovatie,  kleuradvies voor schilderwerk, gevel, plafond, vloeren, interieur of exterieur, door kleur creëert u de sfeer die u wilt bereiken en laat u zien dat u aandacht besteedt aan onderhoud. Een wijziging in kleur kan de waarde van uw bezit meteen verhogen!

contact

 


Wat kunt u verwachten van een kleuradvies:

Janneke Douma, all-round kleurconsulent:

All-Round Kleurstudio heeft de expertise in huis om de kleurgeving van een bedrijfspand praktisch te bepalen en te onderbouwen.

Ik begeleid het interne overleg met bewoners of gebruikers van een gebouw geroutineerd want ik heb daar nu bijna 30 jaar ervaring in. Ik werk samen met de betrokken schildersbedrijven en/of architecten zodat er in goed overleg een praktisch voorstel komt: werken in “de bouw” maakt nuchter! U kunt een goed onderbouwd creatief kleuradvies verwachten waarbij rekening is gehouden met uw wensen maar ook de praktijk en cosmetische houdbaarheid van de kleuren.

Als ik de expertise, die u nodig hebt om tot een goed eindproduct te komen, niet in huis heb maak ik gebruik van het uitgebreide netwerk waar ik over beschik. Er zijn in de loop van de jaren hele verschillende samenwerking verbanden ontstaan.

Prijsindicaties: uitsluitend op basis van offerte.

Hebt u een specialistisch project, niet in de buurt van Rotterdam, Utrecht of Groningen? Ik stel u graag een collega voor via het Kleurennetwerk. Dit is het online netwerk voor creatieve ondernemers. Daarin zitten o.a. restaurateurs, interieurontwerpers, collega kleurenspecialisten, architecten, schilders, bouw tekenaars, designers.

Neem gerust  contact op voor vrijblijvend overleg:

contact

 

 

 

Leave Comment